Constructim SA, constructii, apartamente, beton, blocuri noi, hale, materiale de constructii, restaurari de monumente constructii

    Choose your language  
Romana  
English  
 

Activitatea de baza a CONSTRUCTIM ® se desfasoara prin santierele de constructii montaj din tara si strainatate.
O alta activitate importanta a societatii este productia industriala de materiale de constructii si de agregate de balastiera.

CONSTRUCTIM ® presteaza si un pachet diversificat de servicii: inchirieri de spatii comerciale si de utilaje, determinari de laborator, proiectare, evaluare si consultanta in constructii, intermedieri pentru lucru in strainatate.


:: Constructii ::
CONSTRUCTIM ® executa in tara si strainatate lucrari de constructii-montaj, civile, industriale, social-culturale, edilitare, igienizari, reparatii, modernizari, amenajari interioare, restaurarea monumentelor istorice.

:: Productie ::
CONSTRUCTIM ® dispune de baze de productie in Timisoara si Buzias cu statii de betoane, fabrica de boltari si instalatie BAMA pentru fabricarea tuburilor din beton necesare canalizarii.
Aici se produc si se vand:
  • betoane proaspete, diferite clase: C2.8/3.5, C4/5, C6/7.S, CS/10, C12/1S, C16/2Q, C18/22,5, C20/25, C25/30
  • mortare si sape proaspete: M4, M100
  • boltari (inlocuitori de caramida) fabricati cu o tehnologie moderna (import Franta), cu dimensiunile 10x20x50 cm, 20x20x50 cm, 25x20x50 cm;
  • tuburi de beton cu cep si buza pentru canalizare cu diametre de 250, 300, 400, 800 mm.
De asemenea CONSTRUCTIM ® detine pe raul Timis balastiere pentru extragerea, spalarea si sortarea agregatelor minerale in localitatile Lugoj, Buzias-Hitias.
In aceste balastiere se produc si se vand agregate sortate si spalate: sort 0-3, 3-7, 7-15 mm, balast brut, refuz ciur.:: Servicii ::
  • inchiriere utilaje pentru activitatile de constructii.
  • proiectare in constructii, tranzactii imobiliare, dezvoltare imobiliaraToate drepturile rezervate. © 1991 - 2012 SC CONSTRUCTIM ® SA
Observatii si sugestii la webmaster.