Constructim SA, constructii, apartamente, beton, blocuri noi, hale, materiale de constructii, restaurari de monumente constructii

    Choose your language  
Romana  
English  
 

Societatea Comerciala CONSTRUCTIM ® S.A. cu sediul in Romania, Timisoara, Piata Unirii nr. 3 a luat fiiinta in Februarie 1991 in urma descentralizarii TRUSTULUI ANTREPRIZA GENERALA DE CONSTRUCTII - MONTAJ TIMIS, intreprindere cu o experienta de peste 50 de ani in domeniul constructiilor.

De la infiintare si pana in prezent a executat lucrari diverse ca: social-culturale, hoteliere, locuinte, industriale, agricole, aeroporturi, drumuri si platforme, conducte de apa, instalatii termice, electrice la cel mai inalt nivel calitativ si la termenele contractate

S.C. CONSTRUCTIM ® S.A. este inscrisa la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Timis sub nr. J35/219/1991, cod fiscal 1802843, cod SIRUES 0705686, cod SICOMEX:38786.

Capitalul social este de 11.192.537,30 RON. Capitalul social este privat.

Colectivul de specialisti ai S.C. CONSTRUCTIM ® S.A. a construit importante obiective social-culturale, industriale si agrozootehnice in municipiul Timisoara, in judetul Timis si in judetele invecinate.

Angajatii societatii au o vasta experienta participand la realizarea de lucrari de constructii in alte tari cum ar fi: Germania, Libia, Irak, Ucraina, Cehoslovacia, Jugoslavia, Israel, Italia.

S.C. CONSTRUCTIM ® S.A a fost initiatorul si dezvoltatorul primului cartier rezidential timisorean "zona Braytim" Calea Martirilor, proiect inceput inca din ani '90 in Timisoara, aplicand pentru prima data in Romania solutii europene pentru realizare de ansamblurilor rezidentiale.

S.C. CONSTRUCTIM ® S.A. este membra a Camerei de Comert si Industrie din Timisoara. Este membra a Asociatiei Antreprenorilor de de Constructii din Romania.

Seriozitatea colectivului, tehnologiile folosite, calitatea lucrarilor au facut din S.C. CONSTRUCTIM ® S.A. una din cele mai reprezentative societati de constructii din partea de vest a tarii.

Avand o bogata experienta in domeniu, S.C. CONSTRUCTIM ® S.A. este gata sa devina partenerul dumneavoastra in activitatea de constructii, raspunzand tuturor solicitarilor cu produse moderne si lucrari de inalta calitate.


Toate drepturile rezervate. © 1991 - 2012 SC CONSTRUCTIM ® SA
Observatii si sugestii la webmaster.