Piața Unirii nr.3, Timișoara
+40.256.434.644
+40.256.495.126
+40.740.014.149
                                                                                   

Prezentare

Scurt istoric

Societatea Comerciala CONSTRUCTIM ® S.A. cu sediul in Romania, Timisoara, Piata Unirii nr. 3 a luat fiinta in Februarie 1991 in urma descentralizarii TRUSTULUI ANTREPRIZA GENERALA DE CONSTRUCTII - MONTAJ TIMIS, intreprindere cu o experienta de peste 50 de ani in domeniul constructiilor.

De la infiintare si pana in prezent a executat lucrari diverse ca: social-culturale, hoteliere, locuinte, industriale, agricole, aeroporturi, drumuri si platforme, conducte de apa, instalatii termice, electrice la un inalt nivel calitativ si la termenele contractate


Date de identificare

S.C. CONSTRUCTIM ® S.A. este inscrisa la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Timis sub nr. J35/219/1991, cod fiscal 1802843, cod SIRUES 0705686, cod SICOMEX:38786. si este membra a Camerei de Comert si Industrie din Timisoara si a Asociatiei Antreprenorilor de de Constructii din Romania.

Capitalul social este de 12.692.537,30 RON. Capitalul social este privat.

Experienta

Colectivul de specialisti ai S.C. CONSTRUCTIM ® S.A. a construit importante obiective social-culturale, industriale si agrozootehnice in municipiul Timisoara, in judetul Timis si in judetele invecinate.
Angajatii societatii au o vasta experienta participand la realizarea de lucrari de constructii in alte tari cum ar fi: Germania, Libia, Irak, Ucraina, Cehoslovacia, Jugoslavia, Israel, Italia.


Inovatie

S.C. CONSTRUCTIM ® S.A a fost initiatorul si dezvoltatorul primului cartier rezidential timisorean "zona Braytim" Calea Martirilor, proiect inceput inca din ani '90 in Timisoara, aplicand pentru prima data in Romania solutii europene pentru realizare de ansamblurilor rezidentiale.


Profesionalism

Seriozitatea colectivului, tehnologiile folosite, calitatea lucrarilor au facut din S.C. CONSTRUCTIM ® S.A. una din principalele societati de constructii din partea de vest a tarii.

Avand o bogata experienta in domeniu, S.C. CONSTRUCTIM ® S.A. este gata sa devina partenerul dumneavoastra in activitatea de constructii, raspunzand tuturor solicitarilor cu produse moderne si lucrari de inalta calitate.

Arhivă documente