Skip to content
Despre Noi
Constructim are sediul în Timișoara, la adresa Piața Unirii nr. 3. Societatea a luat ființă în Februarie 1991, în urma descentralizării trustului antrepriza generală de construcții - montaj Timiș, întreprindere cu o experiență de peste 50 de ani în domeniul construcțiilor.

DATE

S.C. CONSTRUCTIM ® S.A. este înscrisă la Oficiul Registrului Comerțului de lângă Tribunalul Timiș sub nr. J35/219/1991, cod fiscal 1802843, cod SIRUES 0705686, cod SICOMEX:38786 și este membră a Camerei de Comerț și Industrie din Timișoara și a Asociației Antreprenorilor de Construcții din România.


Capitalul social este de 12 692 537.30 RON. Capitalul social este privat.

INOVAȚIE

Constructim a fost inițiatorul și dezvoltatorul primului cartier rezidențial timișorean "zona Braytim" Calea Martirilor, proiect început încă din anii '90 în Timișoara, aplicând pentru prima dată în România soluții europene pentru realizarea de ansamblurilor rezidentiale.

PROFESIONALISM

Seriozitatea colectivului, tehnologiile moderne folosite și calitatea lucrărilor au făcut din Constructim una din cele mai importante societăți de construcții din partea de Vest a țării.


Cu o bogată experiență în domeniu, suntem oricând pregătiți să devenim partenerul dumneavoastră, garantând produse moderne și lucrări de înaltă calitate.

EXPERIENȚĂ

Colectivul de specialiști ai Constructim a construit importante obiective social-culturale, industriale și agrozootehnice din municipiul Timișoara, în județul Timiș și în județele învecinate. Angajații societății au o vastă experiență, participând la realizarea de lucrări de construcții în alte țări cum ar fi Germania, Libia, Irak, Ucraina, Cehoslovacia, Iugoslavia, Israel și Italia.


De la înființare și până în prezent am executat lucrări diverse precum: social-culturale, hoteliere, locuințe, industriale, agricole, aeroporturi, drumuri și platforme, conducte de apa, instalații termice și electrice la un înalt nivel calitativ și la termenele contractuale.

Implicare 

în viața cetății

Constructim se implică activ în viața cetății și a memoriei sale. Am demarat, cu resurse financiare și umane proprii, lucrări de restaurare a monumentului realizat “In memoriam Decembrie 1989”, amplasat în proximitatea Muzeului Banatului. De asemenea, împreună cu Primăria Timișoara, ne-am asumat mentenanța mai multor monumente de pe raza orașului.

în educație

Prin Fundația 360° am sprijinit, împreună cu Muzeul Național al Banatului și Consiliul Județean Timiș, un proiect educativ de cultură ecologistă și creativă, “Pădurea de brazi altfel”. Proiectul a adus laolaltă un număr mare de elevi de gimnaziu și liceu, participanți în cadrul Palatului Copiilor din Timișoara și studenți ai Facultății de Arte a Universității de Vest din Timișoara. Proiectul a avut ca scop popularizarea reciclării în rândul copiilor.

în cultură

Am sprijinit filarmonica “Banatul” în organizarea concertului simfonic din 29 noiembrie. Deși concertul a fost un proiect important pentru noi, acesta este doar unul din multiplele activități de implicare activă în fenomenul cultural din Timișoara desfășurate de societatea noastră.

în artă

Printre cele mai notabile, am susținut proiectul “Logics and shapes (sculpture studio)” organizat de Societatea de Istorie și Arheologie a Banatului. Proiectul a adus împreună șase artiști remarcabili, cu doctorate, masterate și licențe în arte vizuale ce au transformat 12 tone de andezit, oțel și metal în artă contemporană, vie.

Complexul  Constructim