Skip to content
19.01.2020
Campionatul Național de Autoslalom

Constructim SA a sponsorizat anul acesta un eveniment reprezentativ pentru iubitorii de raliu, Campionatul Național de Autoslalom care a avut loc la Motopark România. Echipa Constructim a obținut locul 1 în ambele etape.

Competiția inclusă în calendarul Federației Române de Automobilism Sportiv a găzduit zeci de pasionați ai acestor curse. Așadar ei au avut ocazia să se înscrie în cursă, pe piste ce oferă condiţii maxime de siguranţă. Cei care iubesc viteza au putut participa cu maşina personală, indiferent de marcă sau vechime.

Astfel, echipa sponsorizată de Constructim nu doar că a participat la competiții semnificative, dar a și obținut rezultate foarte bune. Cu locul 1 în etapele 5 și 6 la clasa Echipe, Constructim S.A. a încheiat sezonul cu succes.

Mențiuni:
https://fundatia360.ro/campionatul-national-de-autoslalom/

Alte articole

Toate noutățile

Circuitul Profesionist de Padel – Etapa a V-a la Padel Center Timișoara

Cei mai buni jucători de padel din România, alături de sportivi din alte cinci țări, se reunesc în weekend, lângă Timișoara, la o noua etapă în cadrul Circuitului Profesionist de Padel. Circuitul Profesionist de Padel programează în acest final de săptămână, de vineri, 14, până duminică, 16 iunie, etapa a V-a a competiției naționale, la

Turneu de șah la Muzeul Național al Banatului

Începem luna iunie cu două zile de șah. Copii și părinți, împreună (sau separat), sunt invitați la un turneu de șah lejer. Descoperim împreună cât de distractiv poate fi să jucăm „sportul minții”. Muzeul Național al Banatului din Timișoara împreună cu Societatea de Istorie și Arheologie a Banatului, CONSTRUCTIM SA și publicația Știri pentru Copii