Skip to content
20.07.2019
Constructim SA Sponsorizare Arca Space România: Expoziția de la Muzeul Național al Aviației

Implicare în Comunitate: Constructim SA Sponsorizare Arca Space România


În data de 20 iulie 2019, cu ocazia Zilei Naționale a Forțelor Aviației, Muzeul Național al Aviației Române a inaugurat o expoziție specială. Aceasta a fost dedicată prototipurilor inovative ale Arca Space România. Evenimentul a fost posibil datorită sponsorizării oferite de Constructim SA, lider în domeniul construcțiilor din România. Constructim SA sponsorizare Arca Space România este un exemplu de angajament pentru inovație și educație tehnologică.

Parteneriatul dintre Constructim SA și Arca Space România


Constructim SA este cunoscută pentru angajamentul său față de dezvoltarea comunității și sprijinirea inițiativelor locale. Compania a decis să investească în viitorul tehnologic al României prin susținerea Arca Space România. Arca Space este o organizație dedicată cercetării și dezvoltării tehnologice în domeniul aviației și spațiului.


Evenimentul din 20 Iulie 2019


Expoziția deschisă la Muzeul Național al Aviației Române a prezentat publicului toate prototipurile realizate de Arca Space. Acestea includ cele mai recente inovații sponsorizate de Constructim SA. Evenimentul a oferit o ocazie unică de a explora viitorul tehnologiei aviatice.

Participanții la eveniment au avut ocazia să vadă de aproape vehiculele aeriene și spațiale create de Arca Space. Au putut interacționa cu experții din domeniu și au aflat mai multe despre procesele tehnologice din spatele acestor realizări impresionante. Expoziția a fost apreciată nu doar pentru prezentarea inovațiilor tehnice, ci și pentru rolul educativ pe care l-a jucat. A inspirat tinerii să-și urmeze pasiunile în domeniul științei și tehnologiei.
Alte articole

Toate noutățile

Circuitul Profesionist de Padel – Etapa a V-a la Padel Center Timișoara

Cei mai buni jucători de padel din România, alături de sportivi din alte cinci țări, se reunesc în weekend, lângă Timișoara, la o noua etapă în cadrul Circuitului Profesionist de Padel. Circuitul Profesionist de Padel programează în acest final de săptămână, de vineri, 14, până duminică, 16 iunie, etapa a V-a a competiției naționale, la

Turneu de șah la Muzeul Național al Banatului

Începem luna iunie cu două zile de șah. Copii și părinți, împreună (sau separat), sunt invitați la un turneu de șah lejer. Descoperim împreună cât de distractiv poate fi să jucăm „sportul minții”. Muzeul Național al Banatului din Timișoara împreună cu Societatea de Istorie și Arheologie a Banatului, CONSTRUCTIM SA și publicația Știri pentru Copii