Skip to content
21.08.2021
CONSTRUCTIM susține SCM Rugby Timișoara

Constructim SA este mândră să anunțe parteneriatul nostru continuu și susținerea echipei SCM Rugby Timișoara, un simbol al excelenței sportive din orașul nostru. Acest parteneriat reflectă angajamentul nostru de a sprijini comunitatea locală și de a încuraja performanța sportivă la cel mai înalt nivel. Ca parte integrantă a orașului Timișoara, suntem dedicați dezvoltării și promovării sportului, recunoscând importanța acestuia în educația și sănătatea tinerilor.

Despre SCM Rugby Timișoara

Rugbiul a devenit recent cea mai titrată disciplină din istoria sportului timișorean. SCM Rugby Timișoara este o echipă de renume în rugby-ul românesc, având un palmares impresionant și o tradiție de excelență. Echipa se mândrește cu multiple titluri de campion național și participări în competiții internaționale. XV-le Timișoarei a cucerit de-a lungul timpului 13 trofee: șase titluri de campioană, cinci Cupe ale României, o Cupă a Regelui și o Cupă a Europei Centrale. Mai multe detalii despre realizările echipei și istoria sa pot fi găsite pe site-ul oficial al SCM Rugby Timișoara.

Momente remarcabile recente

După trei meciuri în douăsprezece zile, toate încheiate cu victorii, rugbiștii noștri stau la acest final de săptămână, având etapă liberă în ultima rundă din grupele Cupei României. Este un bun prilej să ne amintim un moment emoționant trăit în urmă cu o săptămână, la victoria de acasă cu CSM Știința Baia Mare (18-10), când Mădălin Lemnaru a oferit lovitura simbolică de start.

Sentimentele îmi sunt amestecate: bucurie, mândrie, dar și tristețe, pentru că am ieșit brusc din fenomen și destul de tânăr, la 30 de ani. Mai puteam continua patru-cinci ani. Sunt onorat că mi s-a propus acea lovitură de start. Am doi băieți care mă țin antrenat și o mică afacere cu mâncare la ceaun, este o pasiune de-a mea.”

-Mădălin Lemnaru

Mădălin Lemnaru, imediat după lovitura simbolică de start a meciului cu Știința Baia Mare


Actualul antrenor al echipei noastre și fost coechipier al lui Mădălin, Valentin Calafeteanu, a fost și el emoționat: „Sunt extrem de încântat de ceea ce s-a întâmplat înaintea meciului cu Baia Mare. Eu știu cât de greu i-a fost să părăsească echipa. Este o altă viață după ce te lași, mai ales dacă nu mai ești în fenomen. El a avut o ruptură bruscă, din motive de sănătate. Știți ce a însemnat Mădălin pentru oraș, pentru echipă și eu cred că această minimă recunoștință o va ține minte mult timp de acum înainte”, a spus „Cala”.

Angajamentul nostru față de comunitate

Prin susținerea SCM Rugby Timișoara, Constructim SA își reafirmă angajamentul față de comunitatea locală. Credem că sportul are puterea de a aduce oamenii împreună și de a inspira generațiile viitoare. Participarea noastră în viața sportivă a orașului este o parte esențială a responsabilității noastre sociale.

Impactul sponsorizării

Sponsorizarea echipei SCM Rugby Timișoara de către Constructim SA nu se limitează doar la suportul financiar. Colaborarea noastră se extinde la diverse activități comunitare și inițiative care promovează sportul și sănătatea. Aceste acțiuni includ organizarea de evenimente sportive, workshop-uri pentru tineri și programe educaționale menite să încurajeze un stil de viață activ. Aflați mai multe despre proiectele noastre pe site-ul Constructim.

Perspective pentru viitor

Toate aceste momente sunt posibile și grație Constructim, partener care a intrat într-al nouălea an de colaborare cu SCM Rugby Timișoara. Firma de construcții din Timișoara a fost alături de rugbiul timișorean între 2007 și 2014 și din nou din martie 2020 încoace. Privim cu optimism spre viitor și ne dorim să contribuim la succesul SCM Rugby Timișoara pe termen lung. Parteneriatul nostru este bazat pe încredere și valori comune, iar împreună suntem convinși că putem atinge noi culmi ale performanței.

Constructim SA se angajează să susțină performanța sportivă și să contribuie la dezvoltarea comunității locale. Prin parteneriatul cu SCM Rugby Timișoara, reafirmăm valorile noastre de excelență și implicare socială.

Alte articole

Toate noutățile

Circuitul Profesionist de Padel – Etapa a V-a la Padel Center Timișoara

Cei mai buni jucători de padel din România, alături de sportivi din alte cinci țări, se reunesc în weekend, lângă Timișoara, la o noua etapă în cadrul Circuitului Profesionist de Padel. Circuitul Profesionist de Padel programează în acest final de săptămână, de vineri, 14, până duminică, 16 iunie, etapa a V-a a competiției naționale, la

Turneu de șah la Muzeul Național al Banatului

Începem luna iunie cu două zile de șah. Copii și părinți, împreună (sau separat), sunt invitați la un turneu de șah lejer. Descoperim împreună cât de distractiv poate fi să jucăm „sportul minții”. Muzeul Național al Banatului din Timișoara împreună cu Societatea de Istorie și Arheologie a Banatului, CONSTRUCTIM SA și publicația Știri pentru Copii