Skip to content
2016 | Arad, jud.Arad
HELLA ROMANIA SRL
Rezumatul proiectului

Beneficiar

HELLA ROMANIA SRL

Locație

Arad, jud.Arad

Anul începerii

2016

Descriere

Hală de producție, construită în incinta societății unde există deja o clădire industrial administrativă, amplasată la o distanță de 6m față de clădirea existentă.

Legătură dintre cele două corpuri este realizată printr-un tunel de trecere cu înălțimea la atic de 4.5 m. Clădirea noii hale este realizată din trei corpuri de clădire separate prin rosturi seismice și de dilatare, specifice destinaţiilor propuse și anume, corp producţie, corp depozitare, corp birouri care este realizat pe regim de înălțime P+1E

Structura celor trei corpuri este similară fiind realizată din cadre din beton armat din stâlpi și grinzi prefabricate, pane de acoperiş din beton armat prefabricate, planşee din elemente din beton prebabriciate cu suprabetonare, fundaţii izolate din beton armat.

Suprafețele construite: hală de producţie S= 3.200 m.p., spaţii de recepţie marfă S=1374 m.p., birouri administrative și mentenanță S= 1.397 m.p., spaţiile pentru utilităţi tehnice S= 319 m.p., parcarea exterioară S= 1000 m.p., drumuri de acces S= 3000 m.p.