Skip to content
2021 | Timișoara
Imobil S+P+6E VIRIMMORO – Timișoara
Rezumatul proiectului

Beneficiar

S.C. VIRIMMORO S.R.L.

Locație

Timișoara

Anul începerii

2021

Descriere

Imobil cu un regim de înalțime S+P+6E ce va avea structura de rezistență din cadre de beton armat / stâlpi și grinzi, cu planșee de beton armat. Imobilul va fi dotat cu doua lifturi, câte unul la fiecare scara.
Suprafat desfasurata - 6926 mp
Apartamente = 100+3 SAD
Locuri de parcare= 128 (84in subsol + 44 exterioare)
Loc de joaca pentru copii
Inchiderile vor realizate din zidărie, termoizolație cu polistiren expandat. Pereții interiori, cei de separare între apartamente și spre spațiile comune vor fi de tip sandwich /10.5.10/ adică 10 cm BCA, 5 cm vată minerala semirigidă, 10 cm BCA, iar pereții despărțitori de compartimentare din interiorul apartamentelor și a spatiilor comerciale se vor executa din zidărie de BCA de 10 cm.
Finisajele interioare: pardoseli cu placaje ceramice cu plinte de max 7 cm sau parchet triplustratificat 15 mm, fixat cu adeziv tip Sika pe sapa flotantă de min 5 cm turnată peste sistemul flotant ce inclunde și termoizolația de polistiren având și rol fonoizolant pentru etajul inferior.
Pardoseala parcajului se va realiza cu ciment sclivisit, cu cuarț, executată elicopterizat, tratat și rostuit. Pereții vor fi tencuiți, gletuiți și zugrăviți cu vopsele lavabile de interior sau placați cu placaje ceramice în băi și partial în bucătării. Plafoane se vor realiza din gips-carton pe structură metalicî suspendatî de planseul de beton, chituite și vopsite cu vopsele lavabile.
În holuri și casa scării tavanele vor fi tencuite. Scările se vor placa cu granit si vor fi profilate în scop antiderapant. Balustrada va fi realizată din profile metalice cu mână curentă din lemn la o înălțime min.90 cm
Tâmplăria interioară din apartamente se va realizata cu panouri din lemn rasinoase sau panouri celulare imitație lemn iar ușile de acces în apartamente vor fi metalice înfoliate cu imitație furnir Tâmplăria exterioară se va realiza din PVC înfoliat, culoare gri.
Finisaje exterioare placări cu termosistem 15 cm, polistiren expandat, vata minerală semirigidă, tencuială decorativă structurată Baumit Granoport alb, Baumit Granoport gri antracit, soclu Baumit Mosaktop gri inchis
Spațiul pietonal de la parter se va finisa cu placaje antiderapante de exterior.
Acoperișul și învelitoarea de tip terasă necirculabilă se va termoizola cu vată minerală semirigida 20 cm în 2 straturi de 10 cm pe placa dala de beton armat peste care se va monta o hidroizolaîie din membrană cauciucată termosudata protejată cu un strat de pietriș sort 16-31mm .