Skip to content
12.09.2023
Spațiile Orăvitzan la Muzeul Național al Banatului

Investim în excelență și construim viitorul. De 33 de ani. Ne bucurăm să sprijinim un demers important pentru cultura Timișoarei. Inaugurarea SPAȚIILOR SILVIU ORAVITZAN din cadrul Muzeului Național al Banatului, loc care va găzdui, de acum încolo, o expoziție permanentă cu lucrările artistului cu anvergură internațională, reprezintă un câștig imens pentru viața culturală, nu doar a orașului nostru, ci al țării și regiunii.

Silviu Oravitzan este un artist cu o viziune profundă asupra arte ce redefinește modul în care percepem culoarea și lumina, transformându-le într-o exprimare de neuitat a sacralității și misticismului.

„Spațiile Oravitzan” reprezintă o lume în care culoarea și lumina se întrepătrund într-un mod unic și profund.

Silviu Oravitzan ne oferă o perspectivă diferită asupra culorii, văzută ca o parte a luminii ce caută să-și găsească întregul. Fiecare culoare din lucrările sale pare să dorească să se întoarcă la sursa sa, la unitatea luminii. Expoziția devine astfel o poveste despre dorința de întregire și sacralitatea culorii.

GALERIE FOTO:

Alte articole

Toate noutățile

Circuitul Profesionist de Padel – Etapa a V-a la Padel Center Timișoara

Cei mai buni jucători de padel din România, alături de sportivi din alte cinci țări, se reunesc în weekend, lângă Timișoara, la o noua etapă în cadrul Circuitului Profesionist de Padel. Circuitul Profesionist de Padel programează în acest final de săptămână, de vineri, 14, până duminică, 16 iunie, etapa a V-a a competiției naționale, la

Turneu de șah la Muzeul Național al Banatului

Începem luna iunie cu două zile de șah. Copii și părinți, împreună (sau separat), sunt invitați la un turneu de șah lejer. Descoperim împreună cât de distractiv poate fi să jucăm „sportul minții”. Muzeul Național al Banatului din Timișoara împreună cu Societatea de Istorie și Arheologie a Banatului, CONSTRUCTIM SA și publicația Știri pentru Copii