Skip to content
25.05.2023
CONSTRUCTIM susține filmările pentru povestea Pro Musica din Timișoara

Constructim SA, în calitate de susținător activ al culturii și tradițiilor locale, are plăcerea de a anunța parteneriatul nostru cu proiectul de filmare a poveștii legendarei formații Pro Musica din Timișoara. Această inițiativă culturală evidențiază importanța conservării și promovării istoriei muzicale a orașului nostru.

Povestea Pro Musica

Formația Pro Musica, înființată în 1973, este un simbol al rock-ului timișorean și al mișcării muzicale românești. Cu o carieră ce se întinde peste cinci decenii, Pro Musica a avut un impact major asupra generațiilor de fani și muzicieni. Formația a revenit pe scenă în 2013, marcând 40 de ani de activitate printr-un concert aniversar memorabil.


Filmările pentru documentar

Începând din luna mai, în Timișoara au demarat filmările pentru un documentar ce va explora în detaliu povestea formației Pro Musica. Acest proiect își propune să aducă în prim-plan momentele definitorii ale trupei, evoluția muzicală și influența pe care au avut-o asupra scenei muzicale din România.

Susținerea din partea Constructim

Constructim SA este mândră să fie parte din acest proiect cultural de amploare. Susținerea noastră se reflectă prin oferirea de resurse și logistică necesare desfășurării filmărilor, contribuind astfel la succesul acestui documentar. Colaborarea cu echipa de filmare este o oportunitate de a promova valorile culturale și artistice ale orașului nostru.

Impactul cultural al documentarului

Documentarul despre Pro Musica este mai mult decât o simplă poveste a unei formații. Este o incursiune în istoria culturală a Timișoarei, un oraș cunoscut pentru diversitatea și bogăția sa culturală. Acest proiect are potențialul de a inspira noi generații de artiști și de a pune în valoare moștenirea muzicală a orașului.

Angajamentul nostru față de cultură

La Constructim SA, ne dedicăm nu doar dezvoltării infrastructurii și proiectelor de construcții, ci și susținerii inițiativelor culturale care contribuie la îmbogățirea comunității noastre. Parteneriatul nostru cu echipa documentarului Pro Musica este doar un exemplu al angajamentului nostru față de promovarea valorilor locale.

Perspective pentru viitor

Privim cu entuziasm lansarea acestui documentar și suntem convinși că va fi un succes răsunător. Continuăm să susținem proiectele culturale și să investim în dezvoltarea artistică a orașului Timișoara, încurajând totodată păstrarea și promovarea tradițiilor locale.

Constructim SA se angajează să susțină inițiativele culturale locale și să contribuie la dezvoltarea comunității prin promovarea valorilor artistice. Parteneriatul nostru cu echipa documentarului despre Pro Musica reafirmă angajamentul nostru față de cultura și tradițiile timișorene.

Mențiuni în presă:

https://www.opiniatimisoarei.ro/povestea-legendarei-formatii-pro-musica-din-timisoara-merge-mai-departe-in-cinema-incep-filmarile-foto/22/05/2023

Alte articole

Toate noutățile

Circuitul Profesionist de Padel – Etapa a V-a la Padel Center Timișoara

Cei mai buni jucători de padel din România, alături de sportivi din alte cinci țări, se reunesc în weekend, lângă Timișoara, la o noua etapă în cadrul Circuitului Profesionist de Padel. Circuitul Profesionist de Padel programează în acest final de săptămână, de vineri, 14, până duminică, 16 iunie, etapa a V-a a competiției naționale, la

Turneu de șah la Muzeul Național al Banatului

Începem luna iunie cu două zile de șah. Copii și părinți, împreună (sau separat), sunt invitați la un turneu de șah lejer. Descoperim împreună cât de distractiv poate fi să jucăm „sportul minții”. Muzeul Național al Banatului din Timișoara împreună cu Societatea de Istorie și Arheologie a Banatului, CONSTRUCTIM SA și publicația Știri pentru Copii