Skip to content
2021 | Timisoara, Str. Ovidiu Cotruș nr. 21
Hală Constructim Imobiliare
Rezumatul proiectului

Beneficiar

Constructim Imobiliare S.R.L.

Locație

Timisoara, Str. Ovidiu Cotruș nr. 21

Anul începerii

2021

Descriere

Structura de rezistență a clădirii este realizată din fundaţii izolate din B.A., cadre (stâlpi si grinzi) din profile metalice laminate. Acoperişul va fi de tip şarpantă metalică. Înălțimea utilă pe nivel este de +3.20m. Zidurile exterioare se vor realiza din panouri sandwich vopsite în nuanţe de gri aluminiu și gri antracit și faţade ventilate finisate cu panouri din aluminiu compozit. Compartimentările vor fi realizate din pereţi din gipscarton pe structură metalică. Tâmplăria exterioară va fi din aluminiu de culoare antracit cu geam izoterm. Tâmplăria interioară va fi din PVC. Dimensiunile halei sunt 85x21 m, cu un regim de înălțime Parter + 1 E partial cu înălțimea de +6,49 m (atic) si +7,65 m (coamă). Suprafața utilă totală este de 1835,57 mp.
Terenul rezultat după efectuarea lucrărilor de construcţii se va sistematiza și se va amenaja după cum urmează:
Aleile de acces propuse (pietonale și auto) se vor realize din beton rutier, dispuse peste un strat de pietriş și piatră spartă.
Spaţiul verde constă în gazon, la care se va adauga flori și plante decorative. De-a lungul limitelor de proprietate se vor planta min. 10 arbori decorativi cu diametrul coroanei cuprins între 2,00m si 3,00m.